Excursi de zi

DISPONIBIL DIN 2018 

Excursie de o zi

Excursie de o zi

Este o excursie de o zi in Delta Dunarii, cu plecare Tulcea, ca puncte de destinatie Mila 23, Crisan, Carorman, Letea, Sulina, sau Sf Gheorge, si retur (ca propuneri, la cererea dvs punctul de destinatie poate fi schimbat tot odata si pretul in functie de destinatie).

Ghidul este cel care face diferenta dintre o excursie placuta, reusita, plina de informatii si o plimbare cu un barcagiu din zona.

Barca

Barca cu care veti merge in Delta Dunarii este o barca deschisa, dotata cu perne pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta si este folosita numai pentru turism. Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare.

Excursia

Practic, intr-o excursie de o zi aveti posibilitatea sa vedeti o buna parte din Delta Dunarii, sa simtiti pulsul acestei zone rupte de lume, sa mancati un pranz traditional pescaresc, sa vedeti un colt de natura unic in lume.

Viteza noastra de deplasare este mica, suntem specializati in excursii lente, destinate vizitarii Deltei Dunarii si nu in transporturi in viteza din care nu aveti ce sa vedeti. Barcile noastre merg cu o viteza medie de aprox 10/15 km/h si vom opri in toate punctele de interes pentru savurarea peisajelor mirifice, pentru cateva fotografii cu flora si fauna Deltei, sa aveti ce arata celor de acasa.

Plecarea se face din locatia dorita de dumneavoastra .Excursia dureaza in jur de 8-10 ore (in functie de cat de lunga este ziua in acea perioada) asa ca va rog sa nu ajungeti prea tarziu la debarcader. O plecare intarziata va va rapi din timpul dvs de excursie.E recomandata plecarea la orele 08/09

Traseele propuse de noi cuprind zone foarte bogate in flora si fauna deltaica (pasari si animale de apa.Aici vom avea ocazia sa vedem nuferi albi si galbeni, lebede, lisite, rate, gaste,prigorii,dumbravence, lopatari, sitari de mal si pelicani. La Sf. Gheorghe sau Letea putem vizita satul (padurea), stam de vorba cu localnicii, putem sa mancam un pranz traditional pescaresc Dupa masa de pranz pornim pe drumul de intoarcere, pe un alt traseu .